Opgelet: de inschrijvingen voor de kunstenfabriek verlopen via deze link: https://www.mortsel.be/iInschrijvingkunstenfabriek.

Ben je een professioneel of amateurkunstenaar (beeld, muziek, theater, film, fotografie, circus, keramiek, media, dans, hybride,…)? Heb je een atelier of repetitieruimte in Mortsel of woon je in Mortsel? Altijd al je atelier eens willen openstellen voor bezoekers? Dan is dit jouw kans! Op maandag 11 november 2024 kan je tijdens het open atelier Kunstenfabriek jouw werk tonen aan andere Mortselaars. Wij stellen een parcours op voor de bezoekers en zorgen voor ruime bekendmaking van het project. Vragen? vrijetijd@mortsel.be.

De wondere wereld van artificiële intelligentie

Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16, 2640 Mortsel
<5 vrije plaatsen
Avond
AI 24-25
Gaat door op:
28/11/2024
Van 19:30 tot 22:00
Niet-inwoner prijs: € 8.00
Prijs: € 8.00
UiTPAS met kansenstatuut: €1,60
Artificiële intelligentie (AI) is niet meer weg te slaan uit ons dagelijks leven. Het is een nieuwe realiteit die in volle ontwikkeling is. Tijdens deze interactieve sessie krijg je een toegankelijke introductie tot de wereld van AI. We ontdekken waar AI alomtegenwoordig is, van spraakassistenten en sociale media tot gepersonaliseerde aanbevelingen op streamingdiensten. Vervolgens duiken we in een boeiende workshop waarin je zelf aan de slag gaat met ChatGPT, een geavanceerd taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Leer hoe dit model werkt en ontdek hoe je het kunt gebruiken om natuurlijke gesprekken te voeren. De workshop biedt een hands-on ervaring, waarbij deelnemers de kans krijgen om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en te ontdekken hoe AI in de praktijk functioneert. De workshop staat open voor alle leeftijden en niveaus van ervaring. Doe mee en ontdek de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie!


Begeleiding: Milan Meuleman, Avansa

Donderdag 28 november van 19.30 uur tot 22.00 uur
Mark Liebrecht Schouwburg, Blauwe zaal
8 euro

Inschrijvingsdata
  1. 25/06/2024 09:00 tot 28/11/2024 19:30 (Iedereen)

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top